Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Гуманітарна допомога від «Bokerner Clique»

   Ранішній холодний дощ 4 жовтня 2016 року привітав німецьких гостей. Делегація з дванадцяти осіб прибула в село Смолигів        разом з гуманітарною допомогою від громадської організації «Гуманітарна допомога дитячим будинкам в Україні «Bokerner Clique» (Німеччина).

  З радістю приймало гостей подружжя родини Прусів. Господиня Смолигівської сільської ради Галина Дмитрівна супроводжувала  та демонструвала німецьким гостям установи, які розміщені на території Смолигівської ОТГ. Каже, що шкода, дощ і холодно…  активні учасники Bokerner Clique самостійно розгрузили вантаж. Вони з гідністю виконали свою місію, донесли свою підтримку та  допомогу до маленької частинки Волині, а саме дітей.

  Отримувачем гуманітарної допомоги вперше стала місцева громадська організація «Крило надії». Набувачами від німецького  донора: Смолигівська ЗОШ І-ІІ ступеня, Хорохоринська ЗОШ І-ІІІ ступеня, ДНЗ «Казка» с.Смолигів, Торчинська районна лікарня.  Варто зазначити, що коробки з одягом, який був у вжитку надані для дітей з малозабезпечених сімей, дітей-сиріт, дітей батьки  яких є учасниками АТО, діти які постраждали внаслідок ЧАЕС.

  З літа 2013 року, Bokerner Clique збільшується в цілому до 20 активних і надійних членів. Це працьовиті добровольці - друзі,  різного віку, є подружні пари, які допомагають німецькій громадській організації вже багато років. Тепер Bokerner Clique сильне  співтовариство, не тільки з точки зору гуманітарної допомоги, а й, коли мова йде про особисті зустрічі. Допомогу отримала також  Затурцівська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки», з якою уже раніше    налагоджені зв»язки.

  Смолигівська громада вдячна за милосердя, тепло та турботу, яку донесли благодійники. Міжнародну руку допомоги потисли    місіонери з соціально-незахищеною верствою населення громади. Нехай Бог поверне всім учасникам делегації силу та здоров»я,  подарує щиру радість маленьких дитячих сердець.

 

Виконком сільської ради



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua