Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

1 червня - День захисту дітей та Всесвітній день батьків

З Днем захисту дітей! Нехай наші діти якомога довше залишаються дітьми: безтурботними, веселими, радісними. Хочеться побажати, щоб кожна дитина була здоровою і оточеною турботою батьків. Щоб кожна дитина могла б висловити власну думку, в незалежності від того, чи є вона такою, яку ми хочемо почути. Є бажання, щоб життя і здоров’я дитини були захищені максимально можливими засобами, які наявні в людства. Щоб система освіти слугувала для розвитку особистості та виховувала гідних патріотів своєї країни.

Це свято Прав дитини. У 1989 році ООН представила Конвенцію з прав дитини, міжнародний правовий документ, що визначає права дітей в державах-учасницях, до якої Україна приєдналася  в 1991 році. Конвенція є міжнародно-правовим документом обов'язкового характеру, що присвячений широкому спектру прав дитини.  Складається з 54 статей, що деталізують індивідуальні права осіб віком від народження до 18  на повний розвиток можливостей в умовах, вільних від голоду і нужди, жорстокості, експлуатації та інших форм зловживань. 

Наші діти, нехай небо над головою завжди буде мирним, а кожен новий день — добрим і цікавим. А батькам бажаємо терпіння, доброти і ніжності. Не забувайте, що саме ви відповідаєте за щасливе і безпечне дитинство дітлахів!



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua