Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Пісенна доля України

Опитувальник з розробки Стратегічного плану розвитку

Смолигівської громади

«Просування гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні» (OUN WOMEN)

Дата створення: 15:17 17.10.2019

Смолигівська громада розпочала участь у проєкті «Просування гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні» (OUN WOMEN). ООН Жінки є структурою ООН, яка працює над питаннями гендерної рівності та розширенням прав і можливостей жінок. Світовий лідер у питаннях, які стосуються жінок та дівчат, організація ООН Жінки була заснована з метою покращення реалізації їх потреб у всьому світі.

Навчання з проектного менеджменту у Смолигівській громаді

Дата створення: 16:20 16.10.2019

Представники ГО «Центр правових та політичних досліджень «СІМ» в рамках реалізації проекту «Сприяння реформуванню сектору публічної безпеки у Західній Україні» за фінансової підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED) провели навчання із проектного менеджменту у Смолигівські громаді. Учасниками стали: активісти громади, депутати, апарат сільської ради.

Щодо визначення кількості календарних днів у розрахунковому періоді

Дата створення: 12:52 15.10.2019

Працівник хворів з 5 по 14 серпня 2019 року. Розрахунковий період для визначення суми відпускних: серпень 2018 року – липень 2019 року. У липні працівник з 1 по 19 хворів, а з 22 по 31 липня був у відпустці без збереження заробітної плати.

Чи підлягає перерахунку та поверненню сума допомоги по вагітності та пологах у разі припинення отримувачем підприємницької діяльності до закінчення строку непрацездатності?

Дата створення: 12:51 15.10.2019

Чи підлягає перерахунку та поверненню сума допомоги по вагітності та пологах у разі припинення отримувачем підприємницької діяльності до закінчення строку непрацездатності?  

Чи утримуються аліменти з допомоги по тимчасовій непрацездатності?

Дата створення: 12:50 15.10.2019

Відповідно до статті 34 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» від 23.09.1999 № 1105 (далі – Закон № 1105) підставою для фінансування страхувальників робочими органами Фонду є оформлена за встановленим зразком заява-розрахунок, що містить інформацію про нараховані застрахованим особам суми матеріального забезпечення за їх видами.

ДОРОГИ, ШКОЛИ ТА АГРАРНИЙ БІЗНЕС: ПРО ЩО ГОВОРИЛИ З НАРДЕПОМ В СМОЛИГІВСЬКІЙ ОТГ

Дата створення: 19:24 24.09.2019

Про перспективи та ризики децентралізації, підтримку фермерів та нові напрацювання говорили під час зустрічі із народним депутатом України Вячеславом Рубльовим жителі Луцького району. Як відомо, в українському Парламенті стартував тиждень роботи з виборцями народних депутатів. Тож кожен нардеп впродовж цього часу має відвідати свій виборчий округ. Найперше Вячеслав Рубльов відвідав село Хорохорин, що в Смолигівській ОТГ, Луцького району. Ще будучи депутатом обласної ради Вячеслав Рубльов домігся виділення коштів на ремонт дороги в селі. Щоправда, грошей не вистачило, аби залатати усю розбиту ділянку. Тож народний депутат спільно з керівництвом ОТГ надалі працюватиме над тим, аби полагодити дорогу повністю.

Фонду соціального страхування інформує

Дата створення: 20:49 23.09.2019

Луцьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області інформує:

Фонду соціального страхування інформує

Дата створення: 10:31 17.09.2019

Луцьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області інформує:

Перша афілійована (не) педагогічна конференція «Розвиток сучасної освіти: від мрії – до дії».

Дата створення: 18:04 22.08.2019

Ми вперше  провели в нашій громаді (не) педагогічну конференцію. Це новий вид роботи , який проводять у всьому  світі в новому дискусійному форматі для розвитку співтворчості всіх учасників заходу. Ми старалися організувати демократичне місце зустрічі, для обговорення питань , які стосуються розвитку освіти в нашій громаді і які турбують кожного. Це – унікальна платформа професійного зростання, співпраці і розв язання спільних  задач за принципом «Дай,якщо можеш –Візьми, якщо хочеш» . Я вірю, що всі ті, хто тут зібрався, це – спільнота кращих агентів змін, які творять ефективну модель для трансформацій в освіті на рівні окремо взятої школи, окремого регіону та країни в цілому – разом ми сила!

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ІНФОРМУЄ

Дата створення: 16:27 21.08.2019

Оплата листка непрацездатності  у разі звільнення застрахованої особи


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua