Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Пісенна доля України

Опитувальник з розробки Стратегічного плану розвитку

Смолигівської громади

Інновації освіти в Смолигівській ОТГ

Дата створення: 14:43 19.08.2019

Агротуристичний кластер «ГорбоГори» на Львівщині - взірець шляху до фінансової спроможності волинських громад

Дата створення: 23:18 26.07.2019

В рамках програми «Маршрути успіхів» представники Смолигівської ОТГ здійснили поїздку до агротуристичного кластеру «ГорбоГори» на Львівщину.

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ІНФОРМУЄ

Дата створення: 15:17 23.07.2019

Щодо врахування відпустки без збереження зарплати

Всеукраїнський круглий стіл «Формування позитивної громадської думки щодо освітніх інновацій: підсумки IV етапу експерименту»

Дата створення: 10:02 22.07.2019

В Інституті соціальної та політичної психології НАПН України відбувся Всеукраїнський круглий стіл «Формування позитивної громадської думки щодо освітніх інновацій: підсумки IV етапу експерименту», організований Лабораторією психології спілкування.

Відеоперегляд з обговоренням "Крокуємо в майбутнє з нашою ОТГ "

Дата створення: 18:54 21.07.2019

Відбувся відеоперегляд з обговоренням "Крокуємо в майбутнє з нашою ОТГ", який організований громадською організацією "Крило надії" у партнерстві з Сарнівською бібліотекою у будинку культури с.Сарнівка в рамках третього етапу проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», який виконується Асоціацією міст України в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 

Охорона праці при дії високих температур у літній період

Дата створення: 23:18 04.07.2019

Фонд соціального страхування України звертається до керівників підприємств та організацій з проханням вжити усіх необхідних заходів із попередження нещасних випадків під час виконання робіт при дії високих температур повітря.

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ІНФОРМУЄ

Дата створення: 12:29 03.07.2019

Допомога по вагітності та пологах постраждалим від Чорнобильської катастрофи 1-3 категорії призначається з 27 тижня вагітності Щодо ухилення страхувальника від прийняття листка непрацездатності для надання допомоги по тимчасовій непрацездатності Щодо порядку видачі листків непрацездатності працюючим інвалідам

Вітаємо з Всесвітнім днем молоді

Дата створення: 12:40 01.07.2019

Серед багатьох свят, які відзначають всі країни світу – воно особливе та унікальне, бо саме такою є молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли молода людина починає самостійне життя, ухвалює перші власні рішення. 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua