Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Пісенна доля України

Опитувальник з розробки Стратегічного плану розвитку

Смолигівської громади

Новий етап дорослого життя

Дата створення: 12:55 24.05.2019

Дорогі випускники сьогодні у вашому житті розпочався новий етап дорослого життя.Тож ідіть по ньому впенено, знайдіть своє щастя в житті і не пропустіть його. Удачі і успіхів Вам нехай на складному але дуже цікавому життєвому шляху. Бажаю, щоб ваші мрії здійснились.

«Децентралізація очима молоді»

Дата створення: 18:35 19.05.2019

Відбувся захід «Децентралізація очима молоді», який організований громадською організацією "Крило надії " у партнерстві з Сарнівською бібліотекою у будинку культури с.Сарнівка в рамках третього етапу проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», який виконується Асоціацією міст України в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).  Говорили про децентралізацію, про молодіжні ініціативи, проекти які можна б було реалізувати у громаді.  Як підсумок, Смолигівський сільський голова Галина Прус запропонувала створити молодіжну громадську раду в громаді. Учасники заходу сказали: «Бути молодіжній громадській раді у Смолигівській громаді!», і навіть, проголосували та обрали голову #АннуКовальчук.  До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років. Місцева влада співпрацюватиме з молоддю та обгрунтовно визначатиме її потреби, сприятиме формуванню в молоді важливості залучення мешканців до процесів прийняття рішень та взяття відповідальності за свою громаду.   Молодь, ви генератори змін і все у ваших руках! Втілюйте свої ідеї у реальність, майбутнє за вами! #USAID #PULSE #IREX#АМУ #ПУЛЬС 

Святковий концерт до Дня матері в селі Хорохорин

Дата створення: 18:54 18.05.2019

Вони працьовиті та співочі, славний Хорохорин приймав гостей на святковому концерті до Дня матері.

«Величаємо, тебе Мамо!»

Дата створення: 21:41 12.05.2019

Повний зал гостей зібрав концерт «Величаємо, тебе Мамо!» у будинку культури с.Сарнівка. Неймовірні виступи колективів та діток, і всі вітання для «Мам»!  Мама подарувала нам життя, оберігала і захищала нас, коли ми були слабкими, та піклувалася про нас, даруючи найцінніший у світі скарб — безкорисливу материнську любов. Дяка та шана матерям, за терпіння, витримку, дивовижну мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігають віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Тож нехай під променями травневого сонця розтануть усі ваші негаразди! Вклоняємося до землі матерям, чиї сини та доньки стали на захист України від російської агресії. Бажаємо усім щастя, здоров’я, душевного спокою, благополуччя, миру, Божої ласки і прихильності долі на довгі літа. Сільський голова Г.Д. Прус привітала усіх матерів громади і закликала шанувати, вітати матерів, не тільки у їхнє свято, а кожен день, як співав Скрябін: "я може трохи пізно став її розуміти… і були часи коли я тижнями їй не дзвонив і кожен раз коли вона мене обіймає… я з радості плачу шо маю живих батьків…"

День пам'яті та примирення

Дата створення: 16:16 08.05.2019

Сьогодні День пам'яті та примирення. Весь вільний світ вшановує загиблих у Другій світовій. Українці поклали на вівтар Перемоги над нацизмом 10 мільйонів життів, воюючи із нацизмом у лавах багатьох армій світу. Але мир і зараз під загрозою – російська агресія в Україні триває.

Асоціація міст України

Дата створення: 11:10 25.04.2019

 http://auc.org.ua

Інформаційний ярмарок в Смолигівській ОТГ

Дата створення: 14:32 09.04.2019

    Громадська організація "Крило надії " у партнерстві з Сарнівською бібліотекою розпочала роботу в третьому етапі проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», який виконується Асоціацією міст України в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). У Смолигівській ОТГ провели інформаційний ярмарок. Під час проведення заходу жителі громади мали змогу ознайомитись із процесом децентралізації в Україні, ознайомитися із досвідом позитивних та ефективних змін в успішних громадах України. Для усіх бажаючих ознайомитись з інформаційними матеріалами щодо реформи децентралізації - в приміщенні Сарнівської бібліотеки презентовано виставку "Моя громада - мій добробут ". #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС.

Сьогодні говорили з Головою молодіжної організації Консервативної партії Великої Британії Іваном Ботучаровим

Дата створення: 20:39 30.03.2019

   Надзвичайно приємно вітати гостей на Волині. Отримав задоволення від спільного візиту з Ivan Botoucharov та Александр Новак до Смолигівської ОТГ,  яка була створена за підтримки експертів Асоціації міст України, якій я, Богдан Самойленко, присвятив близько 10 років свого життя. Сьогодні, в «день тиші», спільно з головою Смолигівської ОТГ Галиною Прус Галина Прус говорили про здобутки, які отримала громада в результаті реформи децентралізації, відвідали інфраструктурні об‘єкти і, що головне, обговорили можливості співпраці громади та міжнародних інституцій щодо залучення грантових коштів та коштів іноземних інвесторів в розвиток територіальної громади...      Вірю у вірність вибраного шляху, вірю в спільну перемогу!

Зустріч із актором Львівського драмтеатру Онищаком Олегом

Дата створення: 14:09 27.03.2019

    Зустріч із актором Львівського драмтеатру Олегом Онищаком залишила в душах учнів незабутні враження та емоції. Пан Олег розповів про навчання та роботу в драмтеатрі. Особливо дітей зацікавила роль актора в художньому фільмі "Позивний Бандерас".

Проект ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» _Навчання в м.Київ

Дата створення: 22:36 28.02.2019

Продовжуємо працювати в рамках проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», який виконується Асоціацією міст України в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС. 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua