Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

«Посадили сад Любові»

На електронну адресу гуманітарного відділу надійшов лист, який спонукав до дії.

Всенародна акція:

«Посади своє дерево в ім’я Любові, вічності і життя тих,

 хто тобі це життя зберіг»

 

Була страшна війна – 1941-1945 років. Загинули мільйони людей – як солдат, так і мирних жителів, в тому числі гинули діти. Та все ж таки наш народ вистояв, дякуючи нелюдським зусиллям та жертовності: люди не шкодували власного життя заради перемоги.  Вони помирали з думками про нас – про майбутні покоління. Вони дуже хотіли, щоб їх діти та внуки жили на своїй землі вільними людьми.

Пройшло небагато років і сьогодні знову війна на нашій Батьківщині, знову гинуть люди.

Прийшов час подумати про наших предків, що  відстояли нашу Батьківщину. Ми стоїмо перед ними похиливши голови та вимовляємо слова вдячності.

Та це їм не потрібно. Їм потрібно, щоб ми були щасливими та здоровими і щоб над нами було Мирне небо.

Тож давайте відродимо нашу Землю квітучими садами і квітами, та нехай лунає веселий дитячий сміх по всій нашій Батьківщині.

Висадимо 45 мільйонів фруктових дерев в ім'я Любові, Вічності та Життя тих людей, хто нам це життя зберіг!

Знайди в сімейному альбомі фото, з якого на тебе дивиться твій дід, прадід, батько…, він захищав твою і свою Батьківщину. Як добре, що ти пам'ятаєш це і не забуваєш! Проте ти можеш зробити більше.

Посади дерево в ім'я Любові, Вічності і Життя свого великого предка. Не для пам'яті, а саме для життя.

Він подарував тобі життя, а ти подаруй йому живе дерево. Дерева можна садити цілими алеями, садами, парками! Посадимо ці сади усі разом, разом з дітьми, всією нашою, не дивлячись ні на що, щасливою країною.

Дякую Вам наші рідні та близькі люди!

Під час посадки дерева говоріть так:

«Дякую тобі, дерево, за те, що в мене є можливість посадити тебе в Землю-Матінку! Ти, дерево, рости в ім'я вічності тих людей, які нам цю Вічність подарували!»

Саджайте дерева не в пам'ять і не в честь, а висаджуйте на славу і в ім'я Любові, Вічності та Життя тих, що загинули під час війни. Це подарунок, дар душ, втілених на Землі, душам, що прийняли страждання в ім'я життя і майбутності своєї землі і свого Роду.

Де можна висаджувати такі дерева?

Висаджувати можна де завгодно. Нехай розбивають нові алеї з дерев прямо в місті, висаджують сади й палісадники, саджати кругом, де є вільна земля, за містом влаштовувати, висаджувати нові парки (називайте як хочете: парк Миру, сад Любові, …) виїжджайте до русел річок, струмочків, вздовж яких не ростуть дерева, починайте висаджувати там. Бережіть ці саджанці, нехай вони виростуть – річки будуть повноводними. Вітрозахисні смуги: починайте з хвойних порід з північного боку, закінчуючи плодовими.

Всю Землю потрібно облагородити.

А там, де проходили бої – особливо важливо садити дерева. Це допоможе душам втілюватися на Землі.

Об'єднуйте довкола себе як можна більше людей, створюйте розсадники, вирощуйте саджанці. Це справа не одного року – це справа всього вашого життя та життя будучих поколінь.

Робіть це безкорисливо, бо це Божественне, а Божественне – це вічне. Не зрозуміють це люди, яких долає користь.

Любов до Землі – саме любов до Землі воскрешає людське серце!

На заклик еко-клубу «Оазис» відгукнулися учні, вихованці, працівники навчальних закладів, гуманітарний відділ та сільський голова Смолигівської сільської ради. Спільно було посаджено близько 120 дерев та кущів.

 

Підготував гуманітарний відділ Смолигівської сільської ради

    



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua