Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Програма робочого семінару за участю ОТГ Волині та Хмельниччини

  Пройшов робочий семінар з метою обміну досвіду представників ОТГ Волині та Хмельниччини, що відбувся 9-10 лютого 2017 року. Перший день працювали у бізнес-центрі «Директорія» м.Луцьк, а 10 лютого здійснили ознайомчий візит в Смолигівську ОТГ з успішними результатами.

  Працювали над організацією роботи ЦНАПів, роботи виконавчих органів ОТГ та реформи в сфері освіти. В рамках реалізації U-LEAD з Європою «Програма для України – розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку».

  Анатолій Пархом»юк – координатор Центру розвитку місцевого самоврядування у Волинській області представив успішних практиків ОТГ, а саме: голову Новокалинівської ОТГ Богдана Юзвяк (Львівська область), який надав практичні поради роботи в ОТГ, розповів про організацію роботи виконавчих органів. Про організацію роботи ЦНАПів розповіла Лариса Карп»як – директор Луцького ЦНАПу та згодом провела ознайомчий візит до міського ЦНАПу. Ділився організацією роботи надання адмін послуг в сільській громаді В»ячеслав Католик (голова Зимнівської ОТГ, Волинська область). Говорили про організацію системи освіти на прикладі Дунаєвської ОТГ, виступала Веліна Заєць – голова Дунаєвської ОТГ (Хмельницька область).

  10 лютого ділилася успішним практичним досвідом голова Смолигівської ОТГ – Галина Прус у Сарнівському будинку культури. Розповідала про досягнення та нові можливості, які відкрилися при об»єднанні, а також плани розвитку громади. Гості відвідали cільську раду, ДНЗ «Казка», Хорохоринську ЗОШ І-ІІІ ступеня та Хорохоринський будинок культури, а саме адмін приміщення, яке знаходиться на першому поверсі будівлі, де активно проходить капітальний ремонт.

 



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua