Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

«Клуб патріотичного виховання»

 Складовою системи національного виховання є військово-патріотичне, що передбачає вироблення високого ідеалу служіння народові, готовності до трудового та героїчного подвигу в ім'я процвітання Української держави. Воно покликане формувати громадянина-патріота, виробляти у нього глибоке розуміння громадянського обов'язку, готовність у будь-який час стати на захист Батьківщини, оволодівати військовими і військово-технічними знаннями, спонукати до фізичного самовдосконалення, а також вивчати бойові традиції та героїчні сторінки історії українського народу, його Збройних Сил.

 З метою виховання у дітей почуття патріотизму цьогоріч на базі Будинку культури с.Сарнівка було створено «Клуб патріотичного виховання», керівником якого став учасник АТО Мельник Андрій Леонідович.  Для проведення занять Клубу використовується приміщення та інвентар ЗОШ І-ІІ ст. с.Смолигів. З великим задоволенням, двічі на тиждень, хлопчики та дівчатка нашої школи (близько 30 дітей) відвідують даний Клуб. На заняттях вихованці покращують свою фізичну підготовку, оволодівають військовими і військово-технічними знаннями та прищеплюють любов та повагу до своєї Батьківщини. Учням заняття дуже подобаються, так як вони проходять не лише в спортивному залі, а й на стадіоні, на природі, в лісі, де учні покращують свої знання та навички з фізичної та військової підготовки. Мельником А.Л. було організовано екскурсійну поїздку в м.Луцьк. Вихованці клубу побували у Волинському краєзнавчому музеї, Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки та у зоопарку. Екскурсія дітям сподобалася, так як носила навчальний та пізнавальний характер. Керівник гуртка в постійному пошуку вдосконалення проведення занять у різних нетрадиційних формах, щоб зацікавити дітей та прищепити їм найкращі якості справжнього громадянина та патріота держави.

 Позашкільна робота з патріотичного виховання допомагає учням свідомо включитись у громадянські справи, відчути себе громадянами України, виконувати свої обов’язки, виявляти наполегливість, працьовитість. Патріотичні почуття, що виникають завдяки роботі Клубу відіграють у житті школяра роль внутрішнього стимулятора, який є найкращим і найсильнішим двигуном його громадянського ствердження на основі природного потягу до родини, рідного міста, краю, країни та Батьківщини в цілому.

 Надіємось, що «Клуб патріотичного виховання» сприятиме збагаченню внутрішнього духовного світу дитини, поширенню знань національної, громадянської та патріотичної спрямованості, усвідомленню свого національного „Я”, прагненню зробити власний внесок у збереження та розбудову України.

 

Підготувала спеціаліст гуманітарного відділу Бубела Юлія

  

      



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua