Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

День працівників сільського господарства

  День працівників сільського господарства 20 листопада в будинку культури села Сарнівка святкували жителі Смолигівської ОТГ, люди які знають справжню ціну хліба та невтомну працю хлібороба. Це свято усіх хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих справ, це свято дбайливих господарів незалежно від форм власності та господарювання.

  Зі словами привітання та побажання звернулась сільський голова Галина Дмитрівна Прус, яка своєю працею та вмінням, як справжня господиня, створює сучасні європейські села, забезпечує належні умови для гідного життя селян. Піснями, танцями, найкращими побажаннями вітали усіх присутніх аматори сцени сіл Смолигів та Хорохорин. Із захопленням слухали глядачі виступ вокального колективу будинку культури с. Сарнівка.

  Свою майстерність продемонстрував вокальний ансамбль бандуристів «Дивоструни» та дитячий вокальний ансамбль. Чудовими виступами зворушили глядачів дуети у складі: Валентини Поліщук та Ольги Кравчук, Марії, Олексія Ліщуків та сімейного дуету Щербиків, Щербик Аліни та Рибачук Анастасії. Дивовижними талантами захопили присутніх Хорохоринські солісти Катерина Улітовська, Вікторія Столярчук.

  Щирими оплесками дякували глядачі всім учасникам святкового концерту.

 

 

 



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua