Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

«Тиждень безпеки життєдіяльності» у Смолигівській ОТГ

   В рамках програми «Тижня безпеки життєдіяльності» в закладах освіти Смолигівської громади, за погодженням з начальником Луцького міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Волинській області Оліферчуком Василем Віталійовичем відбулися навчання з пожежної безпеки.

   О 10.30. 11 травня на подвір’я  закладу освіти прибула  пожежна машина, що стало подією для всіх учнів. Бригада рятувальників, у складі начальника варти - капітана служби цивільного захисту населення Дейнеко Сергія Віталійовича, пожежника-рятувальника Паламарчука Юрія та шофера Скулінця Руслана провела знайомство з пожежною машиною та її устаткуванням. Докладно розповіли про призначення кожного з елементів пожежного авто.

    Пожежники  провели лекцію про дії учнів при виявленні пожежі. Відповідаючи на запитання вчителів та учнів, окреслили  головні  особливості професії пожежника-рятувальника.

     У школі відбулись також практичні навчання, під час яких було відпрацювано дії пожежно-рятувального підрозділу та заходи щодо евакуації людей під час виникнення надзвичайної ситуації.

   Згідно тактичного задуму на території школи  спалахнуло полум’я. Прибувши на місце, вогнеборці провели розвідку та приступили до гасіння. Завдяки їх злагодженим діям умовну надзвичайну ситуацію було швидко ліквідовано.

    Кожен бажаючий мав змогу спробувати  на практиці застосувати порошковий вогнегасник.

   Для вихованців дитячого садочка  та молодших школярів найбільше захоплення викликала можливість відчути себе у ролі шофера пожежної машини.

  За такі уроки безпеки хочемо подякувати начальнику 20 Державного пожежно-рятувального поста Управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Ваврову Юрію Антоновичу. Надіємось, що серед учасників сьогоднішніх навчань будуть ті, хто обере професію рятувальника –небезпечну, але таку захоплюючу та благородну.

                                                                                                                                                                                       Андрійчук С.М.

     

 

 

 



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua