Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Найкраща пора у людському житті – дитинство

Найкраща пора у людському житті – дитинство. Саме від того, як воно пройшло і залежить майбутнє кожної людини. Щодня ми, дорослі, маємо створювати такі умови, щоб кожна дитина почувала себе радісною і потрібною, оточеною ласкою і турботою і була впевненою в своїй значимості.

Сьогодні  ми, батьки, вчителі, працівники культури та органів місцевого самоврядування провели, разом з дітками нашої громади, декілька незабутніх та цікавих годин. Ми «подорожували» в морі дитячих захоплень та емоцій, а на нашому шляху зустрічалися казкові острови: «Острів чарівних речей», «Острів юних майстрів», «Острів казкових художників», «Острів справжніх талантів» і «Острів любителів книги». Роль капітанів-ведучих зіграли сьогодні провідний спеціаліст гуманітарного відділу Бубела Юлія Петрівна та директор БК с. Сарнівка Кравчук Ольга Володимирівна  За сюжетом сьогоднішнього свята, на кожному острові живуть маги-майстри якоїсь справи. Магами-чарівниками були сьогодні майбутній працівник культури, а сьогодні талановита вокалістка і майстриня Щербик Аліна, надзвичайно талановита художниця , не так давно випускниця нашої школи Смоляр Оксана, заступник сільського голови Слободюк Інна Миколаївна та начальник фінансового відділу Горошко Вікторія Петрівна, бібліотекар Марушко Оксана Володимирівна та художній керівник БК с. Сарнівка Ворошик Віталій Сергійович.  Діти, на кожному «острові», вчилися справі магів-майстрів – виготовляти ляльку- мотанку, прикраси зі стрічок, малювати квіти, співати пісень. А наймолодші – мали перше знайомство з книгою у справжній бібліотеці.

Після «подорожі» всі учасники дійства презентували свої вироби, отримуючи шквал аплодисментів.

Продовжили ми своє свято на вулиці. Всі разом змагалися, грали ігри, раділи сонячному дню. Хочеться вірити, що кожен день в житті наших діток буде таким теплим та радісним.

Нач. гуманітарного відділу    С.М. Андрійчук

     



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua