Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Шляхами спортивного довголіття

З метою пропаганди фізичної культури і спорту, здорового способу життя та організації активного змістовного дозвілля людей старшої вікової категорії, 28 вересня у Смолигівській громаді , був проведений захід «Шляхами спортивного довголіття».

У змаганнях  брали  участь всі бажаючі жителі  «інтелігентного віку»  (кому за 50), які проживають в населених пунктах Смолигівської ОТГ. Учасниками змагань були також сільський голова Прус Г.Д. та в.о.старости Мельничук А.А.

    Загальне керівництво підготовкою та проведенням Фестивалю здійснювалося гуманітарним відділом виконавчого комітету Смолигівської сільської ради спільно з Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Змагання  проводилисяся з таких видів спорту: шахи, шашки, настільний теніс, дартс .

По закінченню основних змагань відбулася туристично-розважальна естафета.  Учасники мали змогу позмагатися з спортивного орієнтування, вибороти продукти для ухи та кулешу за допомогою творчих завдань.

Підсумком свята стало нагородження та спілкування на природі. Всі учасники висловили побажання частіше проводити в громаді подібні заходи.

Гуманітарний відділ висловлює подяку суддівській бригаді, а саме: Абрамову С.Є, Осіїку В.В., Ляшуку Б.О.  Злагоджена робота суддів стала запорукою успіху свята.

   

 

 

 



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua