Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Агротуристичний кластер «ГорбоГори» на Львівщині - взірець шляху до фінансової спроможності волинських громад

В рамках програми «Маршрути успіхів» представники Смолигівської ОТГ здійснили поїздку до агротуристичного кластеру «ГорбоГори» на Львівщину.

Ознайомилися з активацією малого та середнього підприємництва, залучення туристичного потоку, додаткового доходу від обслуговування туристів, зростанням бюджетних надходжень, залученням інвестицій – як важелів економічного розвитку громади, співпрацею влади, бізнесу та громади у світлі децентралізаційних змін.

Волинське регіональне відділення Асоціації міст України організувало зустрічі у Солонківській громаді для ознайомлення з роботою приватного господарства «Агротемп». Відвідали також сімейне приватне господарство «Західний равлик», познайомилися з господарями Іриною та Іваном Юськевичі, які вирощують равлики максима та мюллер.

Провели зустріч з Каплінським Василем, заступником директора з наукової роботи у тваринництві, кандидатом ветеринарних наук, старшим науковим співробітником Інституту сільського господарства Карпатського регіону Національної академії аграрних наук України, який є фахівцем з генетики та розведення сільськогосподарських тварин.

        

 



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua