Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Святкування 460-річчя Дня села Смолигів

  16 липня у селі Смолигів відбулось грандіозне свято присвячене дню Села Смолигів. Серед усього розмаїття розваг та захоплюючих видовищ, чи не найбільше атракціонів було для тих, кому належатиме майбутнє нашого села – нашим діткам.
В центрі шкільного подвір’я майже половину його площі займала величезна надувна гірка. Черга охочих спуститися вистроїлась ще з самого ранку. Весело з’їжджали з гірки, як старші так і малеча, тож веселий дитячий сміх лунав на усе село. По дорозі до гірки розташували тир з іграшковою зброєю та м’ячиками, якими можна було збивати гільзи. Учасники мали змогу не лише розважитись, а й виграти призи. Біля входу до приміщення школи стояли контейнери з усілякими солодощами: попкорном, солодкою ватою, щоб наші малюки могли втамувати голод.
  Під розлогою берізкою всі бажаючі дітлахи мали змогу творчо попрацювати, оскільки там викладачі Будинку школяра смт. Торчин проводили майстер-класи з розфарбування глиняних фігурок, малювання піском, виготовлення іграшок з ниток та кольорових стрічок. Фарбували також і на обличчі. Тож протягом дня можна було побачити і фей, і бджілок, і монстрів, і різнобарвних квіточок, які майоріли на обличчях діточок різного віку.
  Чи не найбільшу аудиторію дітлахів зібрали аніматори у костюмах мишок, які на стадіоні проводили розважальні ігри та давали можливість охочим заробити цікаві призи. За мишок та їх розважальну програму, ми щиро дякуємо Волинському регіональному відділенню Асоціації міст України. 
Біля центрального входу до мережі усіх розваг, як для дорослих так і для малюків, Клубом Військово-патріотичного виховання було організовано продаж морозива кульками із різноманітними начинками та посипками – це шоколад, вершки, горіхи, фрукти, мигдаль тощо. Також, вихованці Клубу продавали охолоджені напої та молочно-фруктові коктейлі. Такими діями наші діти були залучені не лише до розваг та відпочинку, а й до організації та проведення свята, тому що вони самостійно облаштували місце продажу ласощів та реалізовували свій товар протягом дня. Вилучені кошти, діти та їх наставник Мельник Андрій, планують використати на екскурсійні поїздки.
  На нашу думку батьки села Смолигів та наші гості задоволені всіма наявними розвагами та іграми для їхніх діточок. А самі діти дали оцінку забавам хвилею позитивних емоцій та веселим дзвінким дитячим сміхом, який було чутно здалеку.
                                                                                                                                                                       Підготувала Ірина Мельник

             



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua