Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Хобі – це те, чим люди люблять займатися у свій вільний час, і що наповнює їхнє життя певним змістом

  Хобі – це те, чим люди люблять займатися у свій вільний час, і що наповнює їхнє життя певним змістом. Неможливо увесь свій час присвячувати основній роботі та буденним справам. Захоплення дає можливість людині відпочивати. Займаючись улюбленою справою, людина, в першу чергу, задовольняє найважливішу, з точки зору, душевного комфорту, потребу в самореалізації, безсумнівно, забезпечує їй духовне зростання і надає її життю набагато більше яскравих фарб і позитивних емоцій.

  Хвилини релаксації та відновлення, які дарують заняття улюбленою справою, так потрібні педагогам, особливо в кінці навчального року. Саме з такою метою до своїх колег в ЗОШ І-ІІ ст. с.Смолигів завітала завуч ЗОШ І-ІІІ ст.с.Хорохорин Луцюк Оксана Віталіївна, яка поділилася своїми вміннями створювати картини за допомогою техніки «викладання стразами на склі». Дана техніка відноситься до дуже тонкої, можна навіть сказати, ювелірної майстерності. У більшості випадків таке рукоділля є відмінним способом проведення дозвілля, але вимагає зосередженості.

  Всі учасники сьогоднішнього майстер-класу – це і працівники ДНЗ «Казка» - Притульська Т.Ю., Дубинович О.А, Павлюк О.В., вчителі початкових класів – Трохимович О.В, Щербик С.Ф., Біда Н.А., педагог-організатор Гловацька О.Р., гуманітарний відділ Андрійчук С.М., Бубела Ю.П., сільський голова Прус Г.Д. та її заступник Слободюк І.М. отримали невимовну насолоду від створених власноруч картин та радість від спілкування!

  Усі учасники були вражені майстерністю Оксани Віталіївни, переглянувши й інші її роботи, представлені на персональній виставці.

  Дирекція школи подякувала всім учасникам, а особливо – ініціатору такого чудового заходу  Луцюк О.В. 

                                                                   Підготував гуманітарний відділ виконавчого комітету Смолигівської сільської ради

            



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua