Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

На Старий Новий рік, у День Святого Василя...

На Старий Новий рік, у День Святого Василя відбувся у Сарнівському будинку культури вперше фестиваль колядок і щедрівок. «Різдвяні святки» - це родинні виступи, де славили народження Ісуса, нашого Спасителя, колядували, щедрували, віншували, посівали та бажали миру, добра, щастя, здоров’я родинам на увесь рік. Виступали бабусі, мами, тати, дітки з с.Хорохорин, с.Смолигів та с.Сарнівка. 
Настоятель Свято-Миколаївського храму с.Смолигів благословив та привітав зі святами жителів Смолигівської громади. Порадували виступами аматорські колективи, вразили брати Гринюки з Вічинь, чудово заспівала директор БК с.Хорохорин Катерина Улітовська та Щербик Аліна з с.Смолигів. 
Сільським головою Галиною Прус були нагороджені родини:
1 місце – Тиндюки, Рибачуки, Гринюки
2 місце – Котоловські, Ліщуки, Омельчуки
3 місце – Притульські, Громики, Сінькевичі
Всім залом заколядувала Смолигівська громада «Нова радість стала» яка не бувала, Над вертепом звізда ясна світлом засіяла….



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua