Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Проект «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС)

 12 жовтня 2017 року  в  с. Смолигів та 19 жовтня 2017 року в с.Хорохорин, Волинська область пройшли вуличні акції «Децентралізація – нові можливості». Дані заходи проведено в партнерстві Сарнівської бібліотеки  та ГО  «Крило надії». На акцію завітали жителі  сіл Смолигівської громади, місцеві депутати, працівники сільської ради, закладів культури, медицини та працівники шкіл. В рамках акції учасникам проведено роз’яснення з питань важливості реформи децентралізації, актуальних питань реформи освіти, охорони здоров’я тощо. Усім  присутнім вручено сумки з інформаційними матеріалами.

   Смолигівська ОТГ була одна з перших громад у 2015 році, яка відчула рушійні зміни процесу реформи децентралізації та успішно розвивається. Жителі сіл, почали вірити у зміни на краще та відчутно бачити зміни наяву, оскільки, проведено капітальні ремонти за кошти державного бюджету на формування інфраструктури ОТГ у ЗОШ с.Хорохорин та БК с.Хорохорин. 

  ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ – це передача повноважень та бюджетних надходжень від державних органів до органів місцевого самоврядування. Метою реформи місцевого самоврядування є, передусім, забезпечення його спроможності самостійно, за рахунок власних ресурсів, вирішувати питання місцевого значення. Йдеться про наділення територіальних громад більшими ресурсами та про мобілізацію їхніх внутрішніх резервів.

    Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів  IREX/Україна   за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). #USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС.

 

     



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua