Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Від задумів до реальності

 10 березня відбулося офіційне відкриття СТАРОСТАТУ в с.Хорохорин. Зелену стрічку перерізали голова Смолигівської громади Прус Г.Д. та староста сіл Хорохорин та Михайлівка Мельничук А.А.

  Старе, занедбане приміщення двохповерхового будинку культури місцевого колективного сільського підприємства перейшло на баланс сільської ради з утворенням Смолигівської ОТГ.

   Капітальний ремонт даху проведено у 2016 році, а також, відроджено  та модернізовано адмін приміщення СТАРОСТАТУ. Створені сприятливі умови праці для працівників, які надаватимуть послуги для жителів громади. Світлі, теплі, просторі кабінети з новими меблями  вразили громаду. За короткі терміни зроблено те, що назрівало роками. 

    Отець Віктор, настоятель Свято-Покровського храму с.Хорохорин освятив приміщення та молився за жителів громади, за те щоб усілякі біди та нещастя, стихійні лиха минали будівлю, а також за те, щоб на Україні запанував Мир та Спокій! 

          



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua