Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Проект "Інноваційний клас"_с.Хорохорин

  Cонячний вересень у ЗОШ І-ІІІ ступеня села Хорохорин. Багато гостей завітало на відкриття новітнього класу англійської мови, облаштованого мультимедійною дошкою. Виграно проект «Інноваційний клас», який подавався на конкурс «Ініціативні громади – шлях до позитивних змін». Реалізовано за сприяння Фонду Ігоря Палиці, Хорохоринської сільської громадської організації «Добробут», а також Смолигівської сільської ради.

 Мета проекту - розроблений комплекс організації ефективної системи надання послуг для учнів Хорохоринської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня, по вул. Шкільна, буд.2, різної вікової категорії, за допомогою інтерактивного обладнання, у вигляді занять-уроків по якісному та інноваційному вивченню англійської мови.

  Вивчення іноземної мови (англійської) дасть змогу молодому населенню територіальної громади бути високо освідченими та комунікабельними. Електронна дошка та її комплектуюче обладнання є візуальним ресурсом, що допомаже вчителям робити заняття більш пізнавальними, демонстративними та захопливими для учнів. Уроки з використанням інтерактивної дошки проходитимуть у більш високому темпі, адже вся необхідна інформація подається з використанням широкого діапазону засобів візуалізації. Це картки, таблиці, схеми, діаграми, фотографії і відеоматеріали, які доступні для виведення на мультимедійних дошках. Продемонструвала перший урок вчитель англійської мови для учнів одинадцятого класу та гостей.

  Цілями та завданнями фонду є:

- об'єднати волинян ідеєю позитивних змін, зробити їх активними учасниками життя громади;

- підтримати ініціативи громад щодо реалізації локальних проектів на територіях;

- реалізувати спільні проекти з громадськими організаціями, ініціативними групами.

  Керівник ГО «Добробут» Приймак В.Л. оперативно зібрала значну частину кошів. Підтримали фінансово активно проект жителі сіл Хорохорин та Михайлівка. Сільська рада також посприяла ініціативі громади. Виступаючи голова Смолигівської ОТГ Прус Г.Д. сказала, що найвища цінність вкладати гроші у дітей тому, що вони є майбутнім України. Представник від фонду Рубльова Н.О. підкреслила, що ініціативні громади – це шлях до позитивних змін і фонд підтримує активних учасників. Директор школи подякувала фонду та подарувала дитячу роботу на згадку. Дякуємо Фонду Ігоря Палиці, його представнику Бойко Олегу, який був куратором проекту. Невеличкий міні-проект згуртував громаду, вселив віру та надав впевненості у власні сили жителів сіл.

  Наше майбутнє у наших руках!



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua