Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

"Тато, мама, я - спортивна сім'я"

  До Всесвітнього дня здоров'я, яке цьогоріч відзначали 15 травня, у Смолигівському ДНЗ «Казка» було проведено спортивне свято "Тато, мама, я - спортивна сім'я". Свято проводили у вигляді спортивних змагань, у яких брали участь батьки і діти. Із учасників змагань було сформовано дві команди "Сонечко" та "Хмаринка", які змагалися у силі, спритності та винахідливості.

  Для визначення переможців було обрано журі у складі: завідувача ДНЗ Притульської Т.Ю, начальника гуманітарного відділу  виконавчого комітету Смолигівської сільської ради Андрійчук С.М. та директора школи Марушка В.В. Журі чесно та справедливо оцінювало конкурси. За результатами журі команда "Сонечко" зайняла І місце та була нагороджена грамотою, а команда "Хмаринка" отримала грамоту за активну участь.

  Присутніх дітей пригощали солодощами.

  Змагань складалися з різноманітних естафети для мам, тат, діток, а також і для сімей. Між змаганнями були загадки про спорт для дітей та спортивні вікторини для батьків.

  В усіх був веселий, гарний, піднесений настрій. Отримали задоволення та приємні враження від проведеного часу.

                                                                                                                                          Підготував педколектив ДНЗ "Казка"

                      



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua