Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Святкування річниці Литовезької ОТГ

   Сьогодні, 29 липня Литовезькій об’єднаній громаді виповнився рік! Смолигівська громада побувала на святі і долучилася виступами до грандіозного дійства!
    Село Литовеж – центральна садиба громади, неподалік протікає річка Західного Бугу, біля кордону з Польщею. 
  Свято розпочалося з привітання голови громади, Іванчука Івана Івановича, який сказав, що громада бачить європейське майбутнє, завдяки, реформі децентралізації. Голова ще й пісню заспівав! 
   Відвідав свято народний депутат Ігор Гузь, заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук, польська делегація, партнери по проектах та український поет-композитор Олександр Каліщук.
  Вразив своїм мелодійним голосом народний артист України Василь Чепелюк, якого нещодавно нагородили орденом за заслуги ІІІ-го ступеня. Звучали у його виконанні пісні: «О, наш рідний край», «Присвята матері», «З днем народження», «Полісся чар». Галина Офсійчук, народна артистка України виконала: «Я донька Волинського краю», «У село до батька і до мами», заспівали разом артисти «Човен хитається», «Червона рута» і «Соколи» для польських гостей.
    Запам’ятався гурт «Хортиця», який усіх приємно вразив. 
  Смолигівська делегація була представлена аматорським колективом «Любисток» села Сарнівка, який зворушив, мабуть, кожного з учасників свята, заспівали «Секс бомбу»! Аплодували стоячи. Виступали також Аліна Щербик та Олена Притульська.
Атракціони, виставки, розписи на тілі, гостинне частування та приємний настрій ми запам’ятаємо надовго. 
  Дякуємо Литовезькому голові за запрошення та хочемо щиро подякувати і побажати стрімкого розквіту та процвітання молодій громаді!
      



« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua