Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Пісенна доля України

Опитувальник з розробки Стратегічного плану розвитку

Смолигівської громади

ФОПи без працівників можуть скористатися підтримкою держави - Волинський обласний центр зайнятості

Дата створення: 21:47 11.06.2020

https://vol.dcz.gov.ua/novyna/fopy-bez-pracivnykiv-mozhut-skorystatysya-pidtrymkoyu-derzhavy

Програми підтримки АПК 2020

Дата створення: 12:01 09.06.2020

Зміни до постанов про підтримку ФГ і ЄСВ для сімейних ферм

Шановні ветерани !!!

Дата створення: 11:09 08.05.2020

У День пам’яті та примирення і в День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ми віддаємо належне пам’яті жертв депортацій і переслідувань та вшановуємо звитягу всіх тих, хто чинив опір страшному злу минулого століття – фашизму. Ця пам’ятна дата підкреслює головну цінність – людське життя. Адже шляхетність вчинків не залежить від громадянства та національності. Підтвердження цьому – наше буремне сьогодення. Ми захоплюємося стійкістю та мужністю героїв, які боронять цілісність нашої країни від ворога на східному кордоні. І це свято як ніколи актуальне для сучасної України. Історія доводить, що всі війни завжди закінчуються миром. І дуже важливо, щоб після завершення війни на Сході нашої держави разом з миром наша країна отримала й примирення. Слова безмежної вдячності і шани висловлюю сьогодні Вам, дорогі ветерани! Ми горді тим, що Ви є нашими нащадками і раді, що Ви є нашими сучасниками. Турбота про вас – наш святий обов’язок. Отож будемо старатися виконати його гідно. Ваша самовідданість, моральні принципи, патріотизм і мудрість – неоціненне багатство в скарбниці нашого народу. Бажаю Вам міцного здоров’я, добра і достатку. Вірю, що Україна буде обов’язково святкувати перемогу!

Зазиваючи весну

Дата створення: 17:41 29.02.2020

Останнього дня зими, зазиваючи весну, творчі колективи талановитих учнів ЗЗСО І -ІІІ ст. с.Хорохорин під керівництвом Харитонюк Ріти Володимирівни створили яскраве свято, яке надовго запам’ятається слухачам своєю різноманітною та професійно підготовленою музичною програмою. Юні вихованці, як завжди неперевершені, вони гордість та окраса Смолигівської громади.

Робоча зустріч з керівниками агроформувань та головами фермерських господарств Смолигівської ОТГ в рамках пілотного проєкту впровадження електронного фермерського реєстру «Державний аграрний реєстр"

Дата створення: 15:59 21.02.2020

 З початку 2020 року Волинь стала однією із шести областей, де впроваджується пілотний проєкт «Державний аграрний реєстр», який має на меті ідентифікувати суб’єктів ринку, спростити доступ до програм державної підтримки, банківського фінансування.

Семінар «Сучасні тенденції вирощування полуниці садової. Захист. Імунітет. Товарність ягоди»

Дата створення: 14:08 14.02.2020

  З ініціативи місцевих жителів Смолигівської громади та ПП «Магнат Агро» був проведений семінар на тему: «Сучасні тенденції вирощування полуниці садової. Захист. Імунітет. Товарність ягоди», який розпочався із розіграшу призів. Участь в семінарі взяли не тільки жителі с.Хорохорин, а й с.Смолигів, с.Зубильне та смт.Торчин.

Фонд соціального страхування інформує: Стан та профілактика виробничого травматизму по Луцькому відділенню управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області за 2019 рік

Дата створення: 15:36 04.02.2020

За підсумками  2019 року у Луцькому відділенні управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області зареєстровано 25 потерпілих від нещасних випадків на виробництві, з них по Луцькому району – 22 та по Горохівському району 3 страхових випадки.


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua