Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Пісенна доля України

Опитувальник з розробки Стратегічного плану розвитку

Смолигівської громади

ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР: "РОЛЬ ЕКОЛОГО-НАТУРАЛІСТИЧНОЇ ОСВІТИ У ФОРМУВАННІ ЄДИНОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ"

Дата створення: 09:29 11.04.2017

  Розвиток співпраці із територіальними громадами - пріорітетний напрямок діяльності Волинського обласного еколого-натуралістичного центру на сьогоднішній день.

День  довгоочікуваного відкриття старостату в с. Хорохорин

Дата створення: 17:24 17.03.2017

   День  довгоочікуваного відкриття старостату в с. Хорохорин припав  на 10 березня 2017 року, був хвилюючим і радісним. Тут створені комфортні умови  як для працівників так і для жителів громади. За давнім українським звичаєм із хлібом-сіллю зустрічав  колектив  сільського голову Г.Д.Прус, мудрого і успішного керівника, який дбає за громаду, не зупиняється на досягнутому а впевнено крокує вперед. Всім колективом щиро дякували Галині Дмитрівні, бажали  здоров’я ,енергії , оптимізму, удачі, зізнавалися як всім нам і об’єднаній  громаді з Вами неймовірно пощастило.

На засіданні Смолигівської громади обговорили питання фізичної культури та масового спорту

Дата створення: 21:12 16.03.2017

Сьогодні, 16 березня 2017 року відбулось засідання новоствореної об’єднаної територіальної Смолигівської громади, до якої входять села: Сарнівка, Дубичанське, Хорохорин, Михайлівка та Барвінок Луцького району  Волинської області.  На засідання запросили директора Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Володимира Петровича Новосада. Він ознайомив присутніх депутатів з роботою обласного і місцевих центрів фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», розповів про умови створення сільського центру ФЗН «Спорт для всіх» у новоствореній Смолигівській громаді, а також ознайомився зі спортивною інфраструктурою краю.

Вареники для учасників АТО

Дата створення: 20:25 16.03.2017

  З любов"ю та азартом ліпили вареники дівчатка Смолигівської ЗОШ І-ІІ ступеня, а також учителі, долучилася також до акції сільський голова Прус Галина та начальник гуманітарного відділу Андрійчук Світлана. Ініціатором став отець Свято-Покровського храму с.Хорохорин Ліпчик Віктор, який є військовим капеланом. Він один з тих, який був на сході у зоні АТО, як ніхто з інших знає, що українські солдати раді лакоминкам, які готують діти та жінки.

Горді за юних переможців

Дата створення: 16:19 15.03.2017

 14 березня учні Смолигівської ЗОШ І-ІІ ступеня здобули перемогу на обласних змаганнях з автомодельного спорту серед учнівської молоді (кімнатні кордові моделі), посівши почесне командне ДРУГЕ МІСЦЕ. Поступившись учням м.Луцька, які посіли перше місце.

Самозайнятість населення – перспектива розвитку сільських територій

Дата створення: 11:41 15.03.2017

     З серпня 2015 року на Волині створено Смолигівську сільську об’єднану територіальну громаду, головою якої є Галина Прус. В селі Хорохорин, що входить до згаданої ОТГ запроваджено унікальний досвід становлення господарів шляхом самозайнятості, а саме вирощування ягід полуниці та пекінської капусти.

МАРШРУТ УСПІХУ!

Дата створення: 22:42 14.03.2017

  У рамках проекту ПУЛЬС, що реалізується АМУ, Офісом реформ сьогодні організований навчальний візит до Смолигівської ОТГ Луцького району. Його учасниками були сільські голови восьми районів області, які перебувають на шляху формування ОТГ. Голова ОТГ Г.Прус, консультанти Офісу реформ В.Гром, В.Малиновський, виконавчий директор РВ АМУ Б.Самойленко поділилися досвідом діяльності ОТГ, а директор департаменту агропромислового розвитку ОДА Ю.Горбенко - можливостями ОТГ в аграрному секторі.   Учасники ознайомилися з інфраструктурою сіл Смолигів та Хорохорин.

Від задумів до реальності

Дата створення: 20:26 10.03.2017

 10 березня відбулося офіційне відкриття СТАРОСТАТУ в с.Хорохорин. Зелену стрічку перерізали голова Смолигівської громади Прус Г.Д. та староста сіл Хорохорин та Михайлівка Мельничук А.А.

Свято 8 Березня

Дата створення: 19:21 10.03.2017

 Найкращі привітання пролунали з уст найменших вихованців Смолигівського ДНЗ «Казка». Вітали зі святом весни, міжнародним жіночим днем, святом 8 Березня матусь, бабусь, сестричок та усіх жінок. Хлопчики та дівчатка продемонстрували свою артестичність та майстерність у танцях та співах.


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua