Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Смолигівська громада» (код ЄДРПОУ: 04332393) був реорганізований і увійшов до складу Торчинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Смолигівська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Торчинської громади

Пісенна доля України

Опитувальник з розробки Стратегічного плану розвитку

Смолигівської громади

Cвяткування 25-річчя Асоціації міст України

Дата створення: 16:58 02.07.2017

                                   

Смолигівська та Устилузька ОТГ: два шляхи однієї реформи

Дата створення: 18:13 03.06.2017

 На Волині станом на цей час створено 20 об’єднаних територіальних громад.Усі вони різні, у кожній – свої проблеми та перспективи. Проте усі добровільно втрапили під приціл однієї реформи – децентралізації. Побачити реформу в дії представники волинських ЗМІ мали нагоду на прикладі Смолигівської сільської та Устилузької міської ОТГ під час прес-туру, організованому днями Волинським регіональним відділенням «Асоціації міст України» в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).

Смолигівська об’єднана територіальна громада приймала учасників обласного семінару-практикуму директорів районних, міських централізованих бібліотечних систем

Дата створення: 18:52 01.06.2017

  Організаторами семінару-практикуму директорів централізованих бібліотечних систем області виступили управління культури облдержадміністрації та Волинський відокремлений підрозділ установи «Центр розвитку місцевого самоврядування». Саме з цією установою та її попередником «Офісом реформ» в Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки склалися партнерські стосунки, про що свідчить проведення у 2016-2017 рр. серії скайп-сеансів із центральними районними, міськими бібліотеками. Директор Волинського відокремленого підрозділу Анатолій Пархом’юк бере участь у реалізації програми навчання бібліотекарів різних категорій.

Пролунав останній дзвінок

Дата створення: 21:13 28.05.2017

        

День вишиванки

Дата створення: 15:41 18.05.2017

  День вишиванки – нове народне свято, покликане сприянню культурного відродження всього багатонаціонального українського народу. Вишита сорочка давно стала українським народним символом – оберегом. В  цей святковий день вишиванки одягнули молодші учасники художньої самодіяльності  будинку культури с.Хорохорин.

Хобі – це те, чим люди люблять займатися у свій вільний час, і що наповнює їхнє життя певним змістом

Дата створення: 17:13 17.05.2017

  Хобі – це те, чим люди люблять займатися у свій вільний час, і що наповнює їхнє життя певним змістом. Неможливо увесь свій час присвячувати основній роботі та буденним справам. Захоплення дає можливість людині відпочивати. Займаючись улюбленою справою, людина, в першу чергу, задовольняє найважливішу, з точки зору, душевного комфорту, потребу в самореалізації, безсумнівно, забезпечує їй духовне зростання і надає її життю набагато більше яскравих фарб і позитивних емоцій.

"Тато, мама, я - спортивна сім'я"

Дата створення: 12:20 17.05.2017

  До Всесвітнього дня здоров'я, яке цьогоріч відзначали 15 травня, у Смолигівському ДНЗ «Казка» було проведено спортивне свято "Тато, мама, я - спортивна сім'я". Свято проводили у вигляді спортивних змагань, у яких брали участь батьки і діти. Із учасників змагань було сформовано дві команди "Сонечко" та "Хмаринка", які змагалися у силі, спритності та винахідливості.

«Низький уклін тобі, матусю…»

Дата створення: 16:09 15.05.2017

За все, що маю, дякую тобі.

Військово-патріотичне виховання юних школярів

Дата створення: 12:13 01.05.2017

 Складовою системи національного виховання є військово-патріотичне, що передбачає вироблення високого ідеалу служіння народові, готовності до трудового та героїчного подвигу в ім'я процвітання Української держави. Воно покликане формувати громадянина-патріота, виробляти у нього глибоке розуміння громадянського обов'язку, готовність у будь-який час стати на захист Батьківщини, оволодівати військовими і військово-технічними знаннями, спонукати до фізичного самовдосконалення, а також вивчати бойові традиції та героїчні сторінки історії українського народу, його Збройних Сил.

Реалізація проекту "Розвинена особистість"

Дата створення: 11:00 19.04.2017

    Уроки фізики у сільській школі Смолигова відтепер стали не лише цікавішими, а й більш пізнавальними та захоплюючими. Нові прилади для вимірювання фізичних явищ та величин (амперметр, дозиметр, лінзи, екран для оптичний дослідів тощо) придбано у рамках проекту «Розвинена особистість». 12 квітня, відбувся відкритий урок з фізики у 9 класі з презентацією нового приладдя, який провів вчитель фізики та математики Добош Віталій Михайлович.    Проект громада с.Смолигів реалізувала спільно з Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», сільською радою та ГО "Крило надії".


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua